De Pieper Horizon
voor een vakantie op maat

Reviews 9,6 (Voortreffelijk)

Welkom op de Pieper Horizon


Welkom in ons gastenverblijf  

 

In het prachtige weidse polderlandschap "de Pieper" te Genemuiden zijn op onze hobbyboerderij het luxe sfeervolle gastenverblijf en Tiny Guesthouse de Pieper Horizon gerealiseerd. Met deze verblijven willen we onze gasten kennis laten maken met de rust, ruimte en dieren van het platteland. Ons streven is om een ieder die er even tussen uit wil een onvergetelijk verblijf te bieden waarbij u kunt genieten van de stilte, rust, ruimte, de dieren en een ontbijt met heerlijke streekproducten.

  

Wij begroeten u graag, Familie Spijker

  

Heeft u een zorgvraag? 

 

 Neem gerust contact met ons op. Dan gaan we samen kijken wat u nodig heeft en wat een passende oplossing is zodat u een heerlijk verblijf zult hebben.

 

Living van Appartement Assched

 

Wellness

 

Appartement Assched (slapen)

 

Iedere avond is uniek

 

Appartement Assched (koken)

 

 

 In de zomer van 2017 is RTV-Oost bij ons geweest. zie de drone-beelden:  https://drive.google.com/file/d/0B7NgTLMmTFJ0Y1liMFFpbW1BMFU/view


Contactvrij verblijf

Met een contactvrij verblijf, kun je rekenen op een gastvrije accommodatie die wordt schoongemaakt en ontsmet volgens de richtlijnen van het RIVM. Veiligheid staat voorop, maar er is ook ruimte om de typische gastvrijheid van een B&B te ervaren. Zo word je nog steeds hartelijk welkom geheten, al is het nu op 1,5 meter afstand. Het ontbijt wordt ’s morgens veelal klaargezet voor je gastenverblijf en de betaling verloopt contactloos via pin, bankoverschrijving of betaalverzoek.