De Pieper Horizon
voor een vakantie op maat

Wellness voor iedereen

De Wellnessruimte In Assched is een prachtig ingerichte ruimte met een zeer ruime douchegelegenheid welk is voorzien van dubbele regendouche met handdouche, douchzitje en sunshower, een hoekligbad en een sauna die ook met een rolstoel toegankelijk is. de Wellness ruimte is rechtstreek vanaf beide appartementen bereikbaar.

Vanuit de Wellness ruimte komt je direct in de beschutte Wellness tuin.

Het huisje is voorzien van alle luxe zoals een eigen wellness-ruimte met dubbele regendouche…


…je eigen privé sauna waar je heerlijk tot rust kunt komen…


…en een bad met heerlijk zeezout… zo heerlijk!


Tijdelijke Wellnesstuin bij Assched


Tiny House Caemper Sandt is voorzien met eigen Wellness, een regendouche met handdouche, een vrijstaand ligbad (met een geweldig uitzicht) en een infraroodsauna met twee dimbare lampen.


Vrijstaand ligbad


Uitzicht vanuit ligbad


Stoelmassage is een massage die u zittend ondergaat waarbij u uw kleding aan kunt houden. Tijdens deze massage worden hoofd, nek, schouders, armen en rug gemasseerd waarna u in korte tijd tot rust komt en van nieuwe energie wordt voorzien om het gestreste leven weer op te kunnen pakken.

De kosten voor een stoelmassage bedraagt € 29,00 per persoon (duur 30 minuten)


Bij deze Hotstone massage wordt er gemasseerd met natuurlijke olie en warme natuurlijk gevormde stenen. de aangename stenen werken ontspannend op uw spieren, het stimuleert de organen, het heeft een ontgiftende werking geeft energie en brengt het lichaam meer in balans.

De kosten voor een Hotstone massage bedraagt € 59,00 per persoon (duur 60 minuten)